Kvalitet. Tillid. Sanitern.

Med over 35 års erfaring ved vi præcis hvilken kvalitet vores kunder forventer – og vi har stadig kunder der har været med siden vi startede.

Vi står klar
til at hjælpe dig

Sanitern Facility Private Services

Har du brug for luft og overskud i hverdagen?

Fylder rengøring, tøjvask og alle de andre hjemlige gøremål alt for meget i forhold til arbejde og familie? Så står vi klar med hjemmeserviceløsninger af høj kvalitet. Sanitern Facility service udfører alle former for rengøring for vores private kunder. Hvis du har nogle særlige behov eller opgaver, som du har brug for hjælp til, er du velkommen til at kontakte os for et skræddersyet tilbud.

Vi har stor respekt for de ting du har i dit hjem. Ved tømning af dødsbo håndterer vi dialogen med efterladte med stor omtanke. Hvis de sidste ting, som de efterladte ikke ønsker at beholde, er i god nok stand, bliver de genbrugt. På den måde ”lever” tingene videre i et nyt hjem, og vi udviser respekt for miljøet.

Med det genoptagede håndværkerfradrag til serviceydelser i 2020, kan du nu spare op til 6.300 kr. om året på rengøring, havearbejde og vinduespudsning. Læs mere om reglerne hos Skat HER

Sanitern Facility Private Services:
Kontakt os for et uforpligtende tilbud
Sanitern Facility Services

Sanitern Facility Service tilbyder alle former for rengøring til vores kunder i København og på Sjælland.

Med over 30 års erfaring inden for branchen, og tilfredse kunder i porteføljen, skræddersyer Sanitern løsninger og priser, til den enkelte kunde, både i private hjem og i forbindelse med erhverv.

Kontakt info

Elbagade 3
2300 kbh s
Telefon: 24 24 08 53

CVR 15361271

Nyhedsbrev

Vær en af de første der modtager nyheder og nye produkter eller services. Vi udvider og udvikler kontinuerligt Sanitern Facility Services.

© 2020 Sanitern – designed by BestDigital