Kontorrengøring

Sanitern Facility Service har mange års erfaring med kontorrengøring i København og på Sjælland. Rene og præsentable kontorlokaler er en vigtig del af en virksomheds funktionalitet. Medarbejderne har brug for et sundt arbejdsmiljø, og kunder, samarbejdspartnere får et godt indtryk, når kontorlokalerne ser rene og ordentlige ud.

 

Vi tilbyder følgende formere for kontorrengøring
Aftørring af skriveborde
Støvsugning af gulve
Afvaskning af gulve
Aftørring af alle vandrette flader
Afvaskning af paneler og dørkarme
Rengøring af toiletter
Rengøring af køkkenarealer
Omhyggelig og nænsom rengøring af IT-udstyr
Diverse ad hoc opgaver inden for kontorrengøring

 

Kontorrengøring efter aftale
Vi laver altid aftaler baseret på vores kunders ønsker og behov. Vi medbringer selv udstyr, og vores rengøringsmidler lever op til de bedste miljøstandarder. Vi lægger en rengøringsplan hos jer, så I selv kan følge med i, at ydelserne bliver udført. Vi sørger herudover for, at det så vidt muligt er det samme rengøringspersonale, der kommer hos jer, ud over ferie og sygdom.

 

Kontorrengøring i København og på Sjælland
Sanitern Facility Service har haft faste og tilfredse kunder gennem mange år i København og på Sjælland. Vi har udført kontorrengøring hos alt lige fra store internationale koncerner til små eller enkeltmandsvirksomheder.

Vil du høre mere om det vi kan gøre for dig, så kontakt Jørn Nielsen på telefon: 24 24 08 53 eller på mail: info@sanitern.dk