Om Sanitern

vhjkhv

Sanitern Facility Service blev grundlagt af Direktør Jørn Nielsen i 1984 og er derfor blandt Sjællands ældste rengøringsvirksomheder. Vi holder til på Amager med benene solidt placeret på jorden, med realistiske ambitioner om stadigt højere kvalitet og renere miljø.

Vi sætter en ære i at levere den bedste rengøring. Alle vil gerne give et godt indtryk af deres eget hjem, virksomhed eller ejendom. Der skal ikke være rod, støv i vindueskarmene og spindelvæv i hjørnerne. Derfor sørger vores professionelle medarbejdere for, at efterlade stedet pletløst.

Vores dygtige medarbejdere har gode danskkundskaber og udfører altid rengøring i overensstemmelse med vores kunders ønsker og behov. Vi sørger for at kunderne får tilknyttet faste medarbejdere, med stor erfaring og sans for at tage sig af både den daglige rengøring samt særlige behov såsom hovedrengøring, rengøring efter arrangementer m.m.

vhjgk

Vores vision

Kvalitet

Vi forlader aldrig et sted, uden at kvaliteten i rengøringen er 100% i orden.

Omkostning

I tanke, handling og af egen drift, sparer vi kunderne for unødvendige omkostninger i forbindelse med rengøring og serviceydelser.

Effektivitet

Vores mission er at gøre det rigtigt, første gang. Vi er grundige og effektive i vores rengøring, så kunderne kan fokusere på andre ting.

vhjgk

Er du vores nye medarbejder?

Hos Sanitern Facility Service er vi altid på udkig efter dygtige, kvalificerede medarbejdere, der kan servicere vores kunder. Vi tilbyder vores medarbejdere et godt, uformelt arbejdsklima hvor vi ikke bruger meget tid på at sidde ned. Arbejdsdagene er aldrig ens og som medarbejder hos os kommer du ud til mange forskellige faste kunder. Alle nye medarbejdere går sammen med erfarne, indtil de selvstændigt kan løse opgaverne. Vi har det konkrete mål, at alle skal kunne arbejde med vores serviceopgaver til de bliver pensioneret, uden at tage skade på krop og sjæl.

For at bestride et rengøringsjob skal du være robust, pålidelig, velsoigneret, venlig og serviceminded. Herudover skal alle vores medarbejdere have gode danskkundskaber. Erfaring er altid en fordel.

Har du talent inden for vores arbejdsområder, så søg endelig et job hos os.

Alle stillinger bliver slået op på vores ansøgersite her.

vhjgk

vhjgk