Erhvervsrengøring

buigoug

Sanitern Facility Service har mange års erfaring med erhvervsrengøring. Alt lige fra kontor og lager, til produktion og ejendomsservice. Og vi udfører rengøring hos store internationale koncerner såvel som hos små virksomheder. Vi lægger stor vægt på høj kvalitet, samt en tæt dialog med hver eneste kunde. Vores mission er at skabe merværdi for vores kunder, så de kan koncentrere sig om deres egen virksomheds kernekompetencer.

Vi medbringer selv udstyr og arbejder kun med svanemærkede produkter, samt ud fra miljøvenlige rengøringsprincipper. Vi anvender rene tekstiler fra rum til rum og hindrer derved overførsel af smittekilder. Dette kan medvirke til nedsættelse af sygefravær hos vores kunders medarbejdere.

cghcj

Vi udfører ydelser som:

Laboratorieservice

Vinduespolering

Vandsskade

Trappevask

Kontorrengøring

Gulvbehandling

Hovedrengøring

Skurvogne og -byer

Ejendomsservice

Og meget mere…

cghcj

Aftaler og ad hoc

Sanitern Facility Service tilbyder faste rengøringsaftaler kvartalsvis, halvårligt eller på årlig basis og tilpasser aftalerne til vores kunders behov. Vi udfører både ad hoc opgaver og specielle opgaver ifølge aftale med vores kunder. Vi lægger en rengøringsplan hos jer og sørger for, at det så vidt muligt er det samme rengøringspersonale, der kommer hos jer.

cghcj

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

cghcj

cghc