Trapperengøring

Trapperengøring
Hos Sanitern Facility Service har vi mange års erfaring med trapperengøring og vedligeholdelse af trapper, og vi efterlader altid ejendommens trapper og opgange rene og velduftende.
Trapper er udsat for vind og vejr, skiftende årstider med salt, sand eller mudder under sko og støvler, grannåle efterladt fra kasserede juletræer og blade, der blæser ind med efterårsvinden. Herudover udgør trappeopgangene et fællesområde, som ingen føler sig rigtigt ansvarlige for og som derfor ikke altid behandles lige pænt. Tyggegummi på gelænderet, ridser på væggene fra flytning, kasserede reklamer på gulvet og skidt og møg i krogene er alt sammen noget, Sanitern kan tage sig af.
Vores trapperengøring er grundig, kommer ud i kroge og hjørner og efterlader beboere og gæster med et godt indtryk af ejendommen. Vi skifter ofte klude og vand, og vi bruger altid miljøvenlige rengøringsmidler, som passer til materialer og belægning. Vi tilpasser rengøringsaftalerne til vores kunders behov og kommer både ugentligt, hver 14. dag eller oftere efter behov. En standardrengøring indeholder som oftest
• Aftørring af gelændre og balustre
• Afvaskning af paneler
• Grundig affejning af gulve
• Grundig afvask af gulve
Herudover tilbyder vi halvårlig eller årlig hovedrengøring, hvor vi afvasker alle lodrette flader, afvasker vindueskarme, pudser vinduer og kommer op og ud i de allermest utilgængelige hjørner og kroge. Herudover kan vi efter aftale opskure gulve og lægge nyt linoleum. Ved regelmæssig pleje af gulvene fremstår trappeopgangen som ny.
Vil du høre mere, eller ønsker du at modtage et tilbud på trapperengøring, kontakt da venligst Direktør Jørn Nielsen pr. telefon: 24240853.