Tømning af dødsboer

Sanitern Facility Service tilbyder rydning og tømning af dødsboer i København og på Sjælland. Når en pårørende dør, kan det ofte virke uoverskueligt at rydde ud i alle de ting, som ikke har personlig værdi. Når I selv har valgt de ting fra, som I gerne vil have fra den afdøde, står den store praktiske opgave tilbage med at skille sig af med resten af indboet og rengøre lejligheden for en ny indflytter.

Stor erfaring med tømning af dødsboer
Når du har udvalgt de ting, du gerne vil beholde, laver vi en besigtigelse af det resterende inventar og vurderer, hvor meget tid vi skal bruge på at tømme og rengøre lejligheden. Herefter modtager du kort tid efter et samlet tilbud.

Respekt for dødsboet
Vi har stor respekt for de ting, som har tilhørt afdøde, og vi vurderer, om tingene er i god nok stand til at få et nyt hjem. På den måde ”lever” tingene videre i et nyt hjem, og vi udviser bæredygtighed og respekt for miljøet. Herudover affaldssorterer vi mindre ting.
Når boligen er tom, foretager vi en grundig hovedrengøring med afvask af alle flader, støvsugning, gulvvask samt afkalkning og rengøring af køkken, toilet og bad.

Vil du høre mere, eller ønsker du at modtage et tilbud på rydning af et dødsbo, kontakt da venligst Direktør Jørn Nielsen pr. telefon: 24240853.