Skurvogne og skurbyer

Skurvogne og skurbyer
Sanitern Facility Service tager skraldet fra skurvogne og skurbyer, når medarbejderne har fået fri eller gæsterne er taget hjem. Vi bærer skrald ud, tømmer askebægre, klarer opvasken, støvsuger, fejer, vasker gulve, tørrer borde af og alt, hvad vores kunder ellers måtte have af rengøringsønsker.
Sanitern har mange års erfaring med rengøring af skurvogne og skurbyer både i forbindelse med arbejdspladser samt festlige anledninger. Vi rengør således både mandskabsskure, toiletvogne, kontorvogne og pavilloner. Ud over rengøring står vil også gerne for opfyldning af håndsæbe, toiletpapir og håndservietter. Ved længerevarende projekter på for eksempel byggepladser tilbyder vi naturligvis også en hovedrengøring eller flere undervejs.
Vi tilbyder naturligvis konkurrencedygtige priser, selvom vi aldrig går på kompromis med kvaliteten. Hos Sanitern Facility Service er I altid sikret, at jeres kunder og medarbejdere møder ind til rene faciliteter, og vi udfører opgaver på skurvogne og skurbyer overalt i København og på Sjælland.
Vil du høre mere, eller ønsker du at modtage et tilbud på rengøring af skurvogne eller skurbyer, kontakt da venligst Direktør Jørn Nielsen pr. telefon: 24240853.