Sanitern vinduespudsning – det kan der ikke sættes en plet på!

Der er intet, der sætter det sidste ”finish” i et rent hjem som nypudsede vinduer! Det er dog ikke altid lige let at få vinduerne helt skinnende og pletfrie, og bor du i en etageejendom kan vinduepudsning næsten være med livet som indsats.

Hos Sanitern Facility Service har vi mange års erfaring med vinduepudsning, og vi efterlader altid vinduer og andre glaspartier funklende rene. Vi har teknikken og udstyret til at komme op i vindueshøjderne ud i vindueskrogene uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Vi pudser ikke glorien, før vinduerne er HELT rene
Særligt vinduer i lejligheder i storbyer som København er udsat for daglig snavs og skidt. Fugleklatter, trafikos og almindelig dagligdags skidt i luften sætter sig lynhurtigt på vinduerne og gør dem grå og triste at se på. Hertil kommer fedtfingre og mærker fra klistermærker på indersiden af vinduerne, som alt sammen bidrager til et sjusket helhedsindtryk.

Konkurrencedygtig vinduespudsning
Hos Sanitern Facility Service er vi konkurrencedygtige på både pris og kvalitet. Vi pudser vinduerne og tørrer efterfølgende karme og andet træværk af. Vi klarer også specialopgaver inden for vinduespudsning, så hvis du har specielle vinduer eller behov, kontakt os for en god pris.

Vil du høre mere om det vi kan gøre for dig, så kontakt Jørn Nielsen på telefon: 24 24 08 53 eller på mail: info@sanitern.dk