Gulvbehandling

Intet giver et bedre indtryk af en virksomhed eller et hjem end flotte, velholdte gulve! Sanitern Facility Service har mange års erfaring med vedligeholdelse af mange typer gulve, og ingen udfordring er for stor til os. Rene gulve er vigtige for såvel medarbejdernes sundhed og velvære samt for det indtryk kunderne får, når de besøger virksomheden. Regelmæssig behandling af gulve sikrer en længere levetid for gulvene samt gør rengøringen nemmere og mere effektiv.

Vi tilbyder renovering og vedligeholdelse af både alle slags trægulve, linoleum, vinyl, klinker m.fl. Vi har erfaring med alt lige fra små kontorer til store arealer hos internationale koncerner. Hos Sanitern Facility Service går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, så vores tilbud og aftaler indbefatter de timer det tager, at gøre arbejdet færdigt for den fastsatte pris.

Med over 30 års erfaring med gulvbehandling og renovering af gulve er vi blandt de mest effektive, kvalitetsbevidste og dygtige i branchen. Vi har prøvet alt lige fra afrensning og polish af gulve i lokaler med vigtigt IT-udstyr til trappeopgange med hjørner og kroge.

Vil du høre mere om det vi kan gøre for dig, så kontakt Jørn Nielsen på telefon: 24 24 08 53 eller på mail: info@sanitern.dk