Kvalitet. Tillid. Sanitern.

Med over 35 års erfaring ved vi præcis hvilken kvalitet vores kunder forventer – og vi har stadig kunder der har været med siden vi startede.

Vi sørger for
dit firma
fremstår så perfekt som
muligt

Sanitern Facility Erhvervs Services

Sanitern Facility Service har mange års erfaring med erhvervsrengøring. Alt lige fra kontor og lager, til produktion og ejendomsservice. Og vi udfører rengøring hos store internationale koncerner såvel som hos små virksomheder.

Vi lægger stor vægt på høj kvalitet, samt en tæt dialog med hver eneste kunde. Vores mission er at skabe merværdi for vores kunder, så de kan koncentrere sig om deres egen virksomheds kernekompetencer.

Vi medbringer selv udstyr og arbejder kun med svanemærkede produkter, samt ud fra miljøvenlige rengøringsprincipper. Vi anvender rene tekstiler fra rum til rum og hindrer derved overførsel af smittekilder. Dette kan medvirke til nedsættelse af sygefravær hos vores kunders medarbejdere.

Sanitern Facility Services:
Aftaler og ad hoc

Sanitern Facility Service tilbyder faste rengøringsaftaler, vi tilpasser aftalerne til vores kunders behov. Vi udfører både ad hoc opgaver og specielle opgaver ifølge aftale med vores kunder. Vi lægger en rengøringsplan hos jer og sørger for, at det så vidt muligt er det samme rengøringspersonale, der kommer hos jer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud
Sanitern Facility Services

Sanitern Facility Service tilbyder alle former for rengøring til vores kunder i København og på Sjælland.

Med over 30 års erfaring inden for branchen, og tilfredse kunder i porteføljen, skræddersyer Sanitern løsninger og priser, til den enkelte kunde, både i private hjem og i forbindelse med erhverv.

Kontakt info

Elbagade 3
2300 kbh s
Telefon: 24 24 08 53

CVR 15361271

Nyhedsbrev

Vær en af de første der modtager nyheder og nye produkter eller services. Vi udvider og udvikler kontinuerligt Sanitern Facility Services.

© 2020 Sanitern – designed by BestDigital