Om Sanitern Facility Service

VORES VISION om rengøring

 1. KVALITET i rengøringen. Vi forlader aldrig et sted, uden at kvaliteten i rengøringen er 100% i orden.
 2. OMKOSTNINGSBEVIDSTHED i rengøringen
  I tanke, handling og af egen drift, forsøger vi at spare kunderne for unødvendige omkostninger i forbindelse med rengøring og serviceydelser.
 3. EFFEKTIVITET i rengøringen
  Gør det rigtigt- første gang. Vores mission er at tilføre vores kunder værdi. Det gør vi ved at være grundige og effektive i vores rengøring, så kunderne kan fokusere på deres egne kernekompetencer.

Untitled-2
Sanitern Facility Service er blandt Sjællands ældste, dygtigste og mest professionelle rengøringsvirksomheder. Vi yder alle former for rengøring og facility services for vores kunder i København og på Sjælland. Vi har over 30 års erfaring i rengøringsbranchen og udfører blandt andet

 • Daglig rengøring
 • Facility service
 • Vinduespudsning
 • Hjemmeservice
 • vandskadesservice
 • Gulv og tæpperens

Rengøring og facility service
Alle vil gerne præsentere og give et godt indtryk af virksomheden eller ejendommen. Så skal der ikke være, rod, støv i vindueskarmene og spindelvæv i hjørnerne. Derudover har god rengøring og hygiejne stor betydning for at forhindre bakterier og sygdomme i at sprede sig. Sanitern Facility Service bruger rengørings systemer, der sikrer en høj hygiejnestandard på alle niveauer.

Vil du høre mere, eller ønsker du at modtage et tilbud, kontakt da venligst Direktør Jørn Nielsen pr. telefon: 24240853.

Dygtige rengøringsmedarbejdere
Vores dygtige medarbejdere udfører altid rengøring i overensstemmelse med vores kunders ønsker og behov. De har gode danskkundskaber og bærer en trøje med logo. Når vi skal levere service i private hjem, hos virksomheder eller ejendomme, skræddersyr vi løsninger og priser, som passer til det enkelte sted. Vi sørger for kunderne får tilknyttet faste medarbejdere, med stor erfaring og sans for at tage sig af både den daglige rengøring samt særlige behov såsom hovedrengøring, rengøring efter arrangementer m.m.

Miljøvenlig rengøring
Hos Sanitern Facility Service bruger vi kun miljøvenlige og svanemærkede produkter. Vi ønsker at medvirke til at gøre verden miljømæssigt bæredygtig, og arbejder derfor altid ud fra et mål om at skåne miljøet mest muligt. Sanitern Facility Services’ leverandører af rengøringsartikler og udstyr er ISO 14001 certificeret, og vi har fået en grøn smiley fra arbejdstilsynet. Vores rengøringssystemer er baseret på vandbesparelser og vores doseringsanlæg, skal sikre korrekt dosering samt hindre overdosering.

Rengøring og facility service til de billigste priser

Hos Sanitern Facility Service tilbyder vi rengøring til yderst favorable og konkurrencedygtige priser. Ikke mange kan konkurrere med vores høje kvalitetsstandarder til rimelige priser. Det billigste tilbud er ikke altid den bedste løsning.

Vil du høre mere om det vi kan gøre for dig, så kontakt Jørn Nielsen på telefon: 24 24 08 53 eller på mail: info@sanitern.dk